This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.
+ 01145928421 [email protected]

Verslo renginių organizavimas

Mūsų patirtys, patarimai, įžvalgos

KOMANDOS FORMAVIMAS

Verslo renginių organizavimas

Organizuojant verslo renginį – labai svarbu kiekviena detalė, juk jame dalyvaus jūsų darbuotojai, o gal net ir partneriai ar klientai. Mes organizuojame komandos formavimo verslo renginius, kurių metu per įvairiausius konceptus padedame sustiprinti dalyvių tarpusavio ryšius, suteikiame progą geriau vieni kitus pažinti bei įgyti bendrų naujų patirčių, kurios taip stipriai suartina! Šiame blog’e apžvelgsime keletą renginio dedamųjų, į kurias turėtumėte atkreipti dėmesį:

Renginio vieta. Labai svarbu pasirinkti tinkamą renginio vietą, kuri pagal lokaciją būtų tinkama visiems dalyviams, kuriuos kviesite. Jeigu dalyviai atvyksta savo transportu, tuomet būtina numatyti, kad būtų pakankamai parkavimo vietų. Taip pat svarbu pasitikrinti, kad užtektų miegamų vietų (jeigu organizuojate renginį su nakvyne) bei, kad kambariai būtų priimtino dydžio (turime omenyje, kad įsivertintumėte ir pasitikrintumėte ar dalyviams reikalingas privatumas kambaryje, ar priešingai, jie gali miegoti po 10-12 asmenų vienoje erdvėje). Rinkdamiesi renginio vietą taip pat įvertinkite ar joje pakankamai vietos renginio veikloms bei ar aplinka graži ir tinkama jūsų renginiui iš estetinės pusės.

Renginio veiklos. Rinkdamiesi renginio veiklas pagalvokite apie tai, ką renginio dalyviai jau yra veikę anksčiau ir kas juos galėtų nustebinti. Visada siūlome suteikti dalyviams progą renginyje išbandyti kažką naujo ir nebandyto – tokiu būdu dalyviai daug ilgiau išlaikys prisiminimus apie organizuotą renginį. Veiklos turėtų būti tinkamos pagal dalyvių amžių, jeigu renkatės aktyvias veiklas, tuomet įsivertinkite dalyvių fizinį pasirengimą bei amžių – apie tai būtinai pasikalbėkite ir su renginio veiklas planuojančiu organizatoriumi.

Šou pasirodymai. Šis renginio elementas priklauso nuo to, kiek biudžeto skiriate renginiui. Bendru atveju, jeigu tik galite sau leisti, tuomet tikrai padovanokite dalyviams šou reginį, kuris sukeltų nuostabą ir ilgai išliktų atmintyje. Lietuvoje yra tikrai nemažai ypatingų ir daugeliui nematytų šou pasirodymų – apie juos būtinai pasikalbėkite su renginio organizatoriumi.

Vakaro koncertas. Tai taip pat sąlyginai nemažai biudžeto reikalaujanti renginio dalis. Rinkdamiesi grupę vakaro pasirodymui, pagalvokite ar grupė turėtų būti žinoma, ar gali būti cover dainas atliekantis atlikėjas. Jeigu renkatės mažiau žinomą grupę, būtinai paklausykite grupės atliekamų dainų bei rekomenduotina pasidomėti kaip atlikėjas bendrauja su publika. Taip išvengsite siurprizų.

Techninė renginio infrastruktūra. Planuodami renginį būtinai pagalvokite ir apie techninę renginio dalį. Jeigu renginį organizuosite lauke, apgalvokite scenarijų blogo oro atveju. Numatykite kaip elgsitės, jeigu užklups netikėtos oro sąlygos. Galbūt renginiui reikalingi paviljonai ir kita įranga?

Renginio partneriai. Verslo renginiai itin svarbūs kiekvienai įmonei, todėl rekomenduojame dirbti tik su patikimais ir savo vardą jau užsitarnavusiais partneriais, kurie gali pasidalinti su jumis jau įgyvendintais projektais, klientų atsiliepimais bei kita informacija, kuri galėtų padėti jums įvertinti partnerio profesionalumą.

Bendru atveju organizuojant verslo renginį gali kilti daugybė klausimų ir būtina rasti atsakymus į juos visus. Jeigu nesispecializuojate tokio formato renginių organizavime, verčiau siūlome kreiptis į renginių organizatorius, kurie padės jums įgyvendinti renginio idėją bei profesionaliai patars kokį sprendimą rinktis. Jeigu planuojate komandos formavimo renginį lauke ar viduje – drąsiai kreipkitės į mus, galime jums padėti sukurti neužmirštamą renginio patirtį!

Susipažinkite su renginių idėjomis

Renginiai kiekvienam kolektyvui

Mūsų blog'as

PATARIMAI. NAUDOS. PATIRTYS

Naujokų įtraukimas

Galvos skausmas ar džiaugsmas?

Vieni adaptacijos laikotarpį pereina greičiau, kitiems sekasi sunkiau. Kiekvienas galime padėti naujam kolegai greičiau integruotis…

Pasitikėjimo stiprinimas

Ką su kolegomis veiksime šiais metais? Tą patį kaip ir praėjusiais?
Labai dažnai bijoma komandos formavimui pasirinkti pramogas, kurios dar nėra išbandytos…

Norite sustiprinti savo komandą?

Geriausios idėjos generuojasi bendraujant. Pasikalbėkime dabar!

    Mūsų klientai​

    Puikūs atsiliepimai - didžiausias mūsų įvertinimas!

    Atsiliepimai

    Puikūs atsiliepimai - didžiausias mūsų įvertinimas!